31 21 64 24

man-fre 9-17

Botulinum toksin A og Restylane er særdeles velegnede til at fjerne eller reducere rynker

Botulinum toksin A og Restylane er forskellige, sikre produkter til at give dig et friskere og yngre udseende., De kan enten anvendes hver for sig eller bruges i kombination. Hos os opnår du en naturlig, smukt effekt af din behandling. Konsultation er gratis.

Vi tilbyder konsultation og behandling med Botulinum toksin A og Restylane i vores klinikker i København, Virum eller i Helsingør.

Før-efter rynkereduktion i panden med Botulinum toksin A

Hvad er Botulinum toksin A?


Botulinum tokin A Botulinum toksin A er et toksin, der fremstilles fra bakterien Clostridium botulinum. Stoffet er oprenset fra bakterier og har igennem 25 år været benyttet til behandling af bl.a. udtalt svedtendens, spastiske lammelser og til kosmetiske behandlinger.
Kosmetisk anvendes Botulinum toksin A til at reducere eller fjerne rynker i ansigtet midlertidigt. Når stoffet Botulinum toksin A indsprøjtes i mimiske rynker i ansigtet (rynker som skyldes aktivitet i musklerne), afslappes disse.

Hvilke rynker kan behandles med Botulinum toksin A?


Med Botulinum toksin A kan man behandle de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker i ansigtet. Rynker der fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden. Botulinum toksin A er meget anvendt til fjernelse eller reduktion af rynker i panden, og i øjenomgivelserne.

Efter injektionen med Botulinum toksin A bliver muskler, som folder huden, for eksempel i panden eller omkring øjnene, forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Følesansen i det behandlede område bevares uændret.

Før-efter behandling af mørke rander under øjnene med Restylane og rynker mellem øjnene med Botulinum toksin A

Forebyggelse af rynker med Botulinum toksin A


I den periode stoffet er aktivt i musklen forebygges at linjerne og furerne bliver dybere, og at der kommer flere til. Regelmæssig behandling med Botulinum toksin A giver dig gode chancer for at du på sigt får brug for at blive behandlet sjældnere for at holde musklen konstant lille.

Samtidig vil du ofte have brug for mindre mængder Botulinum toksin A for at opnå den ønskede effekt. Dette vil sige, at der både er en økonomisk gevinst for dig ved at blive behandlet med Botulinum toksin A med regelmæssige intervaller. Og at behandlingerne virker forebyggende på dine rynker.

Før-efter behandling af hele ansigtet med Restylane

Hvad er Restylane?


Restylane er en ikke-permanent filler, en gel, der oftest består af samme type hyaluronsyre, som findes i dit bindevæv. Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og huden bliver mere slap. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer, udfyldes og glattes disse, fordi geleen giver nyt volumen i huden, så den bliver mere spændstig. Mere om behandling af rynker med bla. Restylane. Restylane behandling til mænd. Restylane til mørke rander under øjnene. Hudfugtning og -foryngelse med Restylane Vital Skinbooster. Restylane læbe volumenbehandling.

Der kan være midlertidige bivirkninger. Disse er udover hævelse og rødme, blå mærker. Ligeledes kan der opstå infektion, en risiko som er særdeles sjælden.

Hvornår må jeg ikke få en rynkebehandling?


Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Botulinum toksin A og Restylane.

Restylane er også særdeles velegnet til større volumenbehandlinger (sublim skønhed)

Kombinationen af Botulinum toksin A og Restylane giver dig ofte den mest optimale effekt, når du både ønsker at få reduceret rynker og furer i ansigtet. Ofte vil du få en endnu bedre effekt, når der også kombineres med laser eller andre hudforyngende behandlinger.

Hvordan foregår en rynkebehandling med Botulinum toksin A og Restylane?


Botulinum toksin A præparatet injiceres i hudmusklerne med en tynd kanyle.

Bedøvelse er ikke nødvendig. Selve spidsen af kanylen er meget tynd og de fleste oplever stikkene som små og ubetydelige. Restylane injiceres også i huden, det er ikke nødvendigt med bedøvelse. Restylane finde med og uden lidocain, der virker bedøvende. Du kan også vælge at få påført en bedøvende creme efter dit ønske og behov.

Før-efter behandling af rygerynker overlæben, rynker på læberne og diskret læbeforstørrelse med Restylane


Hvordan oplever jeg en rynkebehandling?


Ved behandling med Restylane kan du forvente midlertidigt at få små hævelser i de behandlede områder. Hævelserne forsvinder ofte efter få timer, i få tilfælde i løbet af et par dage. I læberne går der oftest et par dage eller lidt mere, før hævelserne er væk. Ved behandling med Botulinum toksin A er der ingen gener.

Hvilke former for rynkebehandling og rynkereduktion kan foretages med Botulinum toksin A og Restylane?


Behandlingerne er særdeles anvendelige til at fjerne eller reducere rynker og furer i panden, mellem øjnene og omkring øjnene. De kan også bruges til rynker omkring munden og på halsen.

Før-efter behandling af rynker / furer fra næse til mund med Restylane


Restylane Volume, Refresh og Emervel Lip giver dig smukke og fyldige læber.

Restylane er også særdeles velegnet til foryngelse af hænder (tabt volumen, reduktion af fremstående årer) og til skulpturering af ansigtet (kæbelinje, korrektion af næse), samt til at skabe volumen i kindben og hermed give et ansigtsløft uden kniv.

Hvor lang tid tager en rynkebehandling?


En rynkebehandling tager ca. 15 - 45 minutter. Umiddelbart herefter kan du fortsætte med dine daglige gøremål.

Rynkebehandling af erfaren hudlæge og specialuddannede sygeplejersker

Hos DermoCosmetic København og Virum foretages alle behandlinger med Botulinum toksin A og Restylane af speciallæge i dermatologi, dr. med Erik Obitz eller af specialsygeplejersker. Vi er alle registrerede til at udføre disse behandlinger hos Sundhedsstyrelsen.

Ved en konsultation bliver du yderligere informeret om rynkebehandling og rynkereduktion. Vi starter med at vurdere og forklare, hvad vi kan gøre for dig.

Rynkebehandling påvirker kun rynkerne


Rynkebehandling hos DermoCosmetic København og DermoCosmetic Virum giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret, og du bevarer et naturligt udseende.


Midlertidige gener og mulige bivirkninger ved rynkebehandling


Der kan forekomme en let rødme eller hævelser efter behandling med Restylane. Dette forsvinder ofte efter få timer og max. efter 3 dage. Mere om bivirkninger og midlertidige sideeffekter ved behandling med Restylane

Nogle oplever en forbigående hovedpine et par dage efter en behandling med Botulinum toksin A. I meget få tilfælde kan musklerne i det øverste øjenlåg svækkes i 1-2 uger.

Minimal risiko ved rynkebehandling


Bliver du behandlet af en erfaren hudlæge eller af specialuddannede sygeplejersker er risikoen meget lille for at du vil opleve bivirkninger ved rynkebehandling. Der er hidtil ikke rapporteret om varige bivirkninger af Botulinum toksin A eller Restylane.