31 21 64 24

man-fre 9-17

Botox behandling er verdens mest benyttede metode til rynkebehandling

Behandlingen er hurtig og meget effektiv

Resultatet af en Botox behandling hos os bliver altid et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Vores slogan er: Alle vil lægge mærke til det, men ingen vil vide det. Med andre ord: Du kommer til at se friskere og smukkere ud, uden at se behandlet ud.

Du kan blive behandlet hos:

  • Vores klinik DermoCosmetic i København og i Virum
  • Vores walk-in klinik i Helsingør (Botox Bar)
  • Hos Kurbadet by Ilse Jacobsen i Hornbæk (Botox Bar)

Hvad indeholder Botox?


Botox indeholder Botulinum toksin A. Stoffet har været benyttet siden 1990 til bl.a. spastiske lammelser, svedpatienter og til kosmetiske behandlinger. De doser, der forekommer i Botox til kosmetisk brug, er ganske små.

Før-efter behandling af panderynker med Botox


Hos DermoCosmetic behandler vi dine rynker med det mest benyttede og særdeles effektfulde Botulinum toksin A som går under handelsnavne som Azzalure, Vistabel og Botox. Vi tilbyder og behandler med alle produkter, afhængig af ønske og indikation. Botulinum toksin A og Botox vil på hjemmesiden og i brochurer anvendes synonymt.

Den mest udbredte kosmetiske behandlingsform i verden


Behandling med det muskelafslappende stof Botox har været kendt igennem mere end 25 år og må derfor betragtes som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I år 2000 blev der alene i USA udført 3 millioner behandlinger med Botox.

Før-efter behandling løft af øjenbryn og pande med Botox


I DermoCosmetic mestrer vi alle facetter af behandling med Botox


Vi er både eksperter i at behandle rynker, øget svedtendens, for kraftige tyggemuskler og skæren tænder (Masseter Hypertrofi),

Vores behandlingsprocedurer indeholder stor sikkerhedsmargen for at undgå bivirkninger


Vi er som privat, kosmetisk hudlægeklinik og som specialuddannede sygeplejersker registrerede hos Sundhedsstyrelsen til at kunne foretage behandlinger med Botox.

Før-efter behandling kraftige tyggemuskler med Botox - gradvist opnås et mere feminint og slankt ansigtsudtryk


Risikoen ved en Botox behandling vurderes i følge Lægemiddelstyrelsen som værende meget lille. Risikoen reduceres yderligere når behandlingerne foretages af en hudlæge eller en specialuddannet sygeplejerske med stor erfaring i kosmetisk behandling med Botox.

Erik Obitz har specialiseret sig i at behandle bivirkninger opstået ved behandling med Botox.

Før-efter behandling af for synligt tandkød med Botox


Hvilke former for behandling kan foretages med Botox?


Botox er særdeles anvendelig til at fjerne eller reducere rynker i panden, mellem øjnene og omkring øjnene og kan også bruges til visse rynker omkring munden, på hagen og halsen.

Botox kan også anvendes i mere avancerede teknikker til f.eks.: behandling af for kraftige tyggemuskler, for synligt tandkød, Till at behandle øget svedtendens i f.eks. armhuler og ansigt og til reduktion af kraftige lægmuskler.

Hvordan foregår en behandling med Botox?


Botox injiceres i hudmusklerne med en kanyle. Bedøvelse er ikke nødvendig. Selve spidsen af kanylen er meget tynd. De fleste oplever stikkene som små og ubetydelige.

Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel


Derved afslappes musklen fuldstændigt. Muskler, som folder huden i ansigtet, bliver forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen kommer gradvist i løbet af en uge til max. 10 dage. Vi tilbyder vores kunder at komme til en opfølgende kontrol når behandlingen har nået sin maksimale effekt.

Hvordan opleves en Botox behandling?


De fleste oplever små, nærmest smertefrie stik, og i nogle tilfælde ses små hævelser i de behandlede områder. Hævelserne forsvinder efter få timer. Som regel kan hævelserne kun ses af dig selv.

Hvor lang tid tager en rynkebehandling med Botox?


En rynkebehandling med Botox tager ca. 15 minutter. Umiddelbart efter kan du fortsætte med dine daglige gøremål.

Botox påvirker kun rynkerne


Rynkebehandling med Botox hos DermoCosmetic giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret.

Resultat af behandling med Botox


Resultatet bliver altid et smukt og naturligt ansigtsudtryk med bevarelse af en levende mimik. Holdbarhed af behandlingen forlænges ofte ved regelmæssige behandlinger. Samtidig reduceres behovet for mængden af Botox i de fleste områder af ansigtet

Bivirkninger ved Botox behandling


Inden behandling udleveres en skriftlig instruks, som redegør i detaljer for behandlingen og evt. risiko for bivirkninger.

Der kan i sjældne tilfælde forekomme en let rødme eller hævelser efter behandlingen. Dette forsvinder efter nogle timer. Nogle patienter oplever en forbigående hovedpine et par dage efter behandlingen. I meget få tilfælde kan musklerne i det øverste øjenlåg svækkes i 1-2 uger.

Der kan i mindre omfang opstå (små) blå mærker omkring injektionsområdet.

Hvornår må der ikke ske rynkebehandling med Botox?


Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Botox.

Hudlæge Erik René Obitz´s råd til dig, der søger behandling med Botox:

Vær kritisk i forhold til valg af behandler
Hudlæge- og plastikkirurgiske klinikker har et trænet æstetisk øje og kender ansigtets anatomi og musklernes opbygning.

Vær prisbevidst
Den sikreste metode er at vælge en behandler, der opgiver prisen i ”enheder”, ikke per behandlingsområde. På den måde ved du præcis, hvor meget Botox du behandles med og betaler for.

Spørg til Botox blandingsforholdet
Den Botox du får er desværre ikke ens fra klinik til klinik. Den aktive ingrediens skal altid blandes med en saltvandsopløsning. Er der blandet for meget saltvand i, opnår du ikke en god effekt af behandlingen.

Vær opmærksom på, hvor længe den Botox, du behandles med, har stået på køl efter det er opløst med saltvand
Har klinikken få behandlinger, er der større risiko for at Botox er blevet for gammel og effekten af en behandling svækkes dermed. Den rette blanding og opbevaringstid giver det bedste resultat.

Det er nødvendigt at du får den rette dosis for at opnå det ønskede resultat
Underbehandling er spild af din tid og dine penge. Der findes ikke en ens behandling for alle. Den præcise mængde enheder af Botox skal altid specialtilpasses den enkelte.