31 21 64 24

man-fre 9-17

Botulinum toksin A behandling er verdens mest benyttede metode til rynkebehandling

Resultatet hos DermoCosmetic er et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Vores slogan er: Alle vil lægge mærke til det, ingen vil vide det: Du kommer til at se smukkere ud, uden at se behandlet ud. Konsultation er gratis.

Du kan blive konsulteret og behandlet hos DermoCosmetic i:

  • København
  • Virum
  • Helsingør

Hvad indeholder Botulinum toksin A?


Botulinum toksin A er et toksin, der fremstilles fra bakterien Clostridium botulinum.Stoffet har været benyttet siden 1990 til bl.a. spastiske lammelser, svedpatienter og til migræne og senere til kosmetiske behandlinger. De doser, der forekommer i Botulinum toksin A til kosmetisk brug, er ganske små.

Før-efter behandling af panderynker med Botulinum toksin A


Hos DermoCosmetic behandler vi dine rynker med et af de i Danmark mest benyttede og særdeles effektfulde Botulinum toksin A præparater: Azzalure.

Den mest udbredte kosmetiske behandlingsform i verden


Behandling med det muskelafslappende stof Botulinum toksin A har været kendt igennem mere end 25 år og må derfor betragtes som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I år 2000 blev der alene i USA udført 3 millioner behandlinger med Botulinum toksin A.

I DermoCosmetic bruger vi navnet på stoffet Botulinum toksin A generelt. Vi bruger kun navnet Botox, når vi anvender det til medicinsk behandling af overdreven svedtendens. Botox er nemlig et registreret varemærke, som i Danmark kun må bruges til medicinsk behandling af sygdomme.

Læs mere om forskellen imellem Botox behandlinger og Botulinum toksin A behandlinger.

Før-efter behandling af panderynker med Botulinum toksin A / Azzalure


I DermoCosmetic mestrer vi alle facetter af behandling med Botulinum toksin A


Vi er både eksperter i at behandle rynker, øget svedtendens, for kraftige tyggemuskler og skæren tænder (Masseter Hypertrofi).

Vores behandlingsprocedurer indeholder stor sikkerhedsmargen for at undgå bivirkninger


Vi er som privat, kosmetisk hudlægeklinik og som specialuddannede sygeplejersker registrerede hos Sundhedsstyrelsen til at kunne foretage behandlinger med Botulinum toksin A.

Før-efter behandling kraftige tyggemuskler med Botulinum toksin A - gradvist opnås et mere feminint og slankt ansigtsudtryk


Risikoen ved en Botulinum toksin A behandling vurderes i følge Lægemiddelstyrelsen som værende meget lille. Risikoen reduceres yderligere når behandlingerne foretages af en hudlæge eller en specialuddannet sygeplejerske med stor erfaring i kosmetisk behandling med Botulinum toksin A.

Erik Obitz har specialiseret sig i at behandle bivirkninger opstået ved behandling med Botulinum toksin A.

Før-efter behandling af for synligt tandkød med Botulinum toksin A


Hvilke former for behandling kan foretages med Botulinum toksin A?


Botulinum toksin A er særdeles anvendelig til at fjerne eller reducere rynker i panden, mellem øjnene og omkring øjnene og kan også bruges til visse rynker omkring munden, på hagen og halsen.

Botulinum toksin A kan også anvendes i mere avancerede teknikker til f.eks.: behandling af for kraftige tyggemuskler, for synligt tandkød, Til at behandle øget svedtendens i f.eks. i armhuler og ansigt) anvendes også Botulinum toksin A. Her anvender vi i DermoCosmetic præparatet Botox..

Hvordan foregår en behandling med Botulinum toksin A?


Botulinum toksin A injiceres i hudmusklerne med en kanyle. Bedøvelse er ikke nødvendig. Selve spidsen af kanylen er meget tynd. De fleste oplever stikkene som små og ubetydelige.

Før-efter behandling af rynker mellem øjnene med Botulinum toksin A


Botulinum toksin A forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel


Derved afslappes musklen fuldstændigt. Muskler, som folder huden i ansigtet, bliver forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen kommer gradvist i løbet af en uge til max. 10 dage. Vi tilbyder vores kunder at komme til en opfølgende kontrol når behandlingen har nået sin maksimale effekt.Botulinum toksin A

Hvordan opleves en behandling med Botulinum toksin A?


De fleste oplever små, nærmest smertefrie stik, og i nogle tilfælde ses små hævelser i de behandlede områder. Hævelserne forsvinder efter få timer. Som regel kan hævelserne kun ses af dig selv.

Hvor lang tid tager en rynkebehandling med Botulinum toksin A?


En rynkebehandling med Botulinum toksin A tager ca. 15 minutter. Umiddelbart efter kan du fortsætte med dine daglige gøremål.

Botulinum toksin A påvirker kun rynkerne


Rynkebehandling med Botulinum toksin A hos DermoCosmetic giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret.

Resultat af behandling med Botulinum toksin A


Resultatet bliver altid et smukt og naturligt ansigtsudtryk med bevarelse af en levende mimik. Holdbarhed af behandlingen forlænges ofte ved regelmæssige behandlinger. Samtidig reduceres behovet for mængden af Botulinum toksin A i de fleste områder af ansigtet

Før-efter behandling af "tunge" øjenbryn med Botulinum toksin A


Bivirkninger ved behandling med Botulinum toksin A


Inden behandling udleveres en skriftlig instruks, som redegør i detaljer for behandlingen og evt. risiko for bivirkninger.

Der kan i sjældne tilfælde forekomme en let rødme eller hævelser efter behandlingen. Dette forsvinder efter nogle timer. Nogle patienter oplever en forbigående hovedpine et par dage efter behandlingen. I meget få tilfælde kan musklerne i det øverste øjenlåg svækkes i 1-2 uger.

Der kan i mindre omfang opstå (små) blå mærker omkring injektionsområdet.

Hvornår må der ikke ske rynkebehandling med Botulinum toksin A?


Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Botulinum toksin A.

Hudlæge Erik René Obitz´s råd til dig, der søger kosmetisk behandling med Botulinum toksin A:

Vær kritisk i forhold til valg af behandler
Hudlæge- og plastikkirurgiske klinikker har et trænet æstetisk øje og kender ansigtets anatomi og musklernes opbygning.

Vær prisbevidst
Den sikreste metode er at vælge en behandler, der opgiver prisen i ”enheder”, ikke per behandlingsområde. På den måde ved du præcis, hvor meget Botulinum toksin A du behandles med og betaler for.

Spørg til Botulinum toksin A blandingsforholdet
Det Botulinum toksin A præparat du får er desværre ikke ens fra klinik til klinik. Den aktive ingrediens skal altid blandes med en saltvandsopløsning. Er der blandet for meget saltvand i, opnår du ikke en god effekt af behandlingen.

Vær opmærksom på, hvor længe den Botulinum toksin A, du behandles med, har stået på køl efter det er opløst med saltvand
Har klinikken få behandlinger, er der større risiko for at Botulinum toksin A er blevet for gammel og effekten af en behandling svækkes dermed. Den rette blanding og opbevaringstid giver det bedste resultat.

Det er nødvendigt at du får den rette dosis for at opnå det ønskede resultat
Underbehandling er spild af din tid og dine penge. Der findes ikke en ens behandling for alle. Den præcise mængde enheder af Botulinum toksin A skal altid specialtilpasses den enkelte.